Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
12.06.2016 10:51:23
Deli članek:

Obilinović v slogu jasnovidne hobotnice napovedal zmagovalca tekme Turčija - Hvraška

Romano Obilinović je na Hrvaškem postal pravi zvezdnik.

Nekdanji napadalec sežanskega Taborja, Primorja, Kopra in Mure je v začetku tega meseca slavil v hrvaškem Big Brotherju, vse od takrat pa njegova priljubljenost pri naših južnih sosedih močno raste.

Na tamkajšnjih televizijah in radijskih postajah je redni gost, številni pa so si ga zapomnili po ljubezni do piva. Romano Obilinović ljubezni do tega hmeljskega napitka ni skrival niti v resničnostnem šovu, za enega od tamkajšnjih medijev pa v času evropskega prvenstva opravlja delo strokovnega komentatorja.

In ker Hrvaško ravno danes čaka prva tekma na letošnjem prvenstvu stare celine, so Žorža prosili, da bi v slogu hobotnice Paula, ki je na SP leta 2010 s pomočjo napovedoval zmagovalce, izbral zmagovalca današnjega dvoboja Turčija - Hrvaška.


Toda pred Obilinovića so postavili in dobro premešali tri vrče piva, na katerih so bili znaki 1, x in 2. Nekdanji napadalec je izbral tistega s številko 2 in tako napovedal zmago Hrvaške. Če se bo njegova napoved izkazala za resnično, bo znano nekaj pred 17. uro, ko se bo v Parizu končal obračun med tema dvema tekmecema.

Sicer pa je Obilinović tudi drugače prepričan v zmago Hrvaške, ki ima v svojih vrstah odlične nogometaše. "Ne verjamem, da Čačić v začetno enajsterico v vezno linijo ne bi postavil Modrića in Rakitića, v napad Manđukića in Perišića, in izpustil Srno, Subašića ... Polg njih pa lahko postaviš kogarkoli želiš. Lahko tudi naju dva," je v svojem značilnem smehu dejal novinarju 24sata.