Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2016 10:43:38
Deli članek:

Sezona, zaradi katere bo moral dobro premisliti, kako in kaj

Profimedia

Slovenski vratar Samir Handanović ne skriva nezadovoljstva nad doseženim v sezoni 2015/16.

Samir Handanović vztraja pri svojem – njegova prihodnost pri Interju je vse prej kot nekaj samoumevnega. Potem ko je njegov Inter vnovič zaostal za visokimi pričakovanji, saj mu ni uspelo nič osvojiti, ostal pa je tudi brez lige prvakov, je slovenski vratar še enkrat več namignil, da slovo od Milančanov ni tako nemogoče, kot bi se lahko zdelo na prvi pogled.

"Tisti pred mano in tudi trener bodo morali razmisliti o tem, kako izboljšati svoje predstave. Na tekmi z Empolijem smo se vnovič kar sami spravili v težave, ni manjkalo veliko, pa bi prejeli še drugi zadetek," je po zmagi nad Empolijem z 2:1 dejal Ljubljančan in na vprašanje o svoji prihodnosti odgovoril: "Imam podpisano pogodbo, toda v nogometu nikoli ne moreš vedeti, kako in kaj. Liga prvakov je bil moj cilj, to sem poudaril že nekajkrat v preteklosti. Prihodnost? Ne vem. Moral bom premisliti, kako in kaj."

Pred dnevi se je sicer v italijanski javnosti pojavila tudi informacija, da naj bi po Manchester Cityju in Manchester Unitedu zanimanje za Sarmo pokazala tudi velika Barcelona, ki menda išče zamenjavo za Marc-Andrea ter Stegna.