Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.01.2016 11:04:40
Deli članek:

Stojanović v Zagrebu že navdušil! A še ne na igrišču. (foto)

Grega Wernig

Dvajsetletni Ljubljančan je v hrvaški prestolnici že opozoril nase.

Petar Stojanović se je v ponedeljek pridružil nogometašem Dinama, začel je novo pot. "Od sebe pričakujem vse najboljše. Prišel sem v vrhunski klub in upam, da bom s svojimi igrami pomagal ekipi. Verjamem, da bom pokazal svojo kakovost in se tudi na ta način zahvalil za priložnost, ki sem jo dobil v Dinamu," je na predstavitvi med drugim povedal nekdanji član Maribora, ki je postal veliki hit prvega dneva priprav.

Toda ne (še) zato, ker bi tako zelo blestel na igrišču, ampak je glavni razlog njegov avtomobil. V Maksimirju so navajeni prestižnih jeklenih konjičkov, na tamkajšnjem parkirišču jih zares ne manjka, toda Stojanovićev je zasenčil prav vse. Ne zaradi znamke, toda njegov Audi je vendarle in kljub temu nekaj posebnega.

Ker je ves obložen oziroma "oblečen" s posebno tkanino. Ali če hočete, s tepihom. Mnogi naključni obiskovalci niso mogli verjeti svojim očem, številni so se fotografirali z njim, med njimi so bili tudi nekateri klubski uslužbenci. "To je edini avto v Zagrebu, ki ne more v avtopralnico, ampak ga je treba odpeljati v kemično čistilnico," je bilo slišati komentarje pod maksimirskimi tribunami.

Ronald Goršić/Cropix