podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 12.01.2016 10:05:37

Djibril Cisse v Kopru? Da, toda ne tisti sloviti iz Francije

vszi
V Kopru bo igral tudi nogometaš slovitega imena in priimka - Djibril Cisse. Toda ali gre res za nekdanjega reprezentanta Francije?

Da bo spomladi tujska legija v Kopru res zajetna, je poskrbel tudi nogometaš z zanimivim imenom in priimkom - na Bonifiko se je namreč preselil Djibril Cisse. Toda še preden so se navijači Kopra lahko začeli veseliti prihoda 34-letnega nekdanjega reprezentanta Francije, ki je v svoji bogati karieri igral tudi za Marseille, Liverpool, Sunderland, Panathinaikos in Lazio, je že postalo jasno, da vendarle prihaja nekdo drug.

Spomladi bo v Kopru igral tudi nogometaš s polnim imenom Djibril Mademba Cisse. Gre za 20-letnega napadalca iz Malija, ki je nazadnje igral v Litvi, in sicer pri klubu Utenis Utena. Slednjemu je lani pomagal do šestega mesta v prvenstvu, čeprav je treba priznati, da je igral bore malo, po podatkih, ki so na voljo, je zabeležil le en nastop. Pred tem je igral tudi v Bangkoku za Army United, Mjanmarju za Naw Pyi Taw in Magwe FC ter v Slonokoščeni obali za Songon. Pred meseci se je preizkušal še na Poljskem, kjer ni zadovoljil, zdaj bo v Kopru poskušal dokazati, da je dovolj dober.

Članki iz rubrike