Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.12.2015 09:04:46
Deli članek:

Turki so si bržčas rekli, da poskusiti pač ni greh

Profimedia

Eden od najuglednejših turških nogometnih klubov želi v svoje vrste pripeljati slovenskega vratarja Samirja Handanovića.

Bliža se januar, ko se bodo lahko vsi nogometaši, ki jim poleti potečejo pogodbe, brez vednosti svojega zdajšnjega delodajalca začeli pogovarjati z drugimi klubi. Glede na trenutno situacijo med takšne nogometaše sodi tudi Samir Handanović, ki po dolgih mesecih takšnih in drugačnih namigovanj še vedno ni podpisal nove pogodbe z Interjem. Kot stvari stojijo v tem trenutku, bo poleti zapustil San Siro, toda mediji na Apeninskem polotoku že nekaj časa poudarjajo: podaljšanje je le vprašanje časa.

A ker ga doslej še ni bilo, so se nekateri drugi klubi očitno odločili, da bodo poskusili svojo srečo. Iz Turčije tako prihaja informacija, da želi Ljubljančana v svoje vrste zvabiti tamkajšnji velikan Bešiktaš, kjer si kruh že služi nekaj znanih nogometašev, recimo Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Jose Sosa in še kdo bi se našel.

NTV Spor piše, da so Istanbulčani Handanovića v svoje vrste pripeljati že v mesecu januarju, Inter pa nameravajo prepričati z odškodnino. Sicer ne zajetno, a seveda vseeno višjo od praznega kovčka, ki ga bodo nerazzurri dobili, če bo Sarma odšel poleti. V Italiji scenariju, po katerem bi se Handanović preselil v Turčijo, ne verjamejo, kar nekaj medijev se je tako že odzvalo z besedami, da bo Slovenčevo uradno podaljšanje sodelovanja z Interjem kmalu tudi uradno obelodanjeno.

vszi