Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
08.11.2015 17:52:03
Deli članek:

Balažic končal sezono (video)

Fotolens.si/Aleš Cipot

Beograjskemu Partizanu v tej sezoni nikakor ne gre, črno-beli v srbskem prvenstvu za vodilno Crveno zvezdo zaostajajo že 22 točk, še slabše pa se godi občasnemu slovenskemu reprezentantu Gregorju Balažicu.

Sedemindvajsetletni branilec je na zadnji tekmi lige Europa, ko je njegovo moštvo v četrtek gostovalo v Bilbau, zaradi poškodbe moral igrišče zapustiti že sredi prvega polčasa. Balažic je najprej v 17. minuti neposrečeno posredoval, ko je pri izbijanju žoge iz svojega kazenskega prostora brcnil v prazno in domačinom omogočil, da so prišli do vodstva. Le devet minut pozneje pa je odšel z igrišča. Nerodno je doskočil na nogo in začutil bolečino v kolenu.

vszi

"Močno upamo, da si ni poškodoval kolenskih vezi. Balažic je pravi dečko in pravi igralec, tega si ni zaslužil," je po četrtkovi tekmi povedal njegov soigralec Petar Grbić. Vendar pa vse nakazuje na to, da so se na žalost uresničile tiste najbolj zle slutnje in da je Balažic že končal sezono.

"Vse kaže na to, da gre za zelo težko poškodbo, ampak bomo počakali na mnenje še nekaterih zdravnikov. Po prvih ocenah bo z nogometnih igrišč odsoten med šest in osem mesecev," pa je v soboto dejal trener Partizana Ljubinko Drulović.