Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.06.2015 15:54:58
Deli članek:

Na seznamu želja treh prvoligašev

Profimedia

Za Harisa Vučkića naj bi se zanimalo vedno večje število klubov.

Norwich CityBournemouth in Watford so trije klubi, ki so se letos iz druge prebili v prvo angleško ligo. V prihodnje jih torej čaka dokazovanje v najprestižnejšem državnem prvenstvu na svetu, če se bodo med elito želeli obdržati, pa se bodo morali tudi okrepiti. Za nekaj prestopov so že poskrbeli, a veliko prahu s tem niso dvignili. Bi ga pa lahko eden od trojice kmalu veliko predvsem med nogometnimi navdušenci v Sloveniji

Kot poročajo otoški mediji, so se vsi trije novinci v premier ligi ogreli za slovenskega nogometaša HarisaVučkića. Čeprav ima slednji za sabo dobro polovico sezone pri Rangersu iz Glasgowa, pa so se pri NewcastleUnitedu odločili, da ga bodo prodali. Nekaj časa se je govorilo, da mu bodo dali proste roke, zdaj naj bi se tudi zaradi zanimanje, ki vlada zanj, odločili, da bodo z Vučkićem poskušali vsaj nekaj zaslužiti. 

Norwich City, Bournemouth in Watford naj bi že vzpostavili stik s črno-belimi s stadiona St James' Park, vsi pa so menda dobili enak odgovor: da je otrok Domžal naprodaj za okrogel milijon funtov. Poleg omenjene angleške trojice naj bi se z Vučkićem spogledoval tudi škotski prvak Celtic, medtem ko so se pri Rangersu že sprijaznili, da 22-letnika igranje v drugi škotski ligi ne zanima več.