Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

rb
rb
0 29.01.2015 11:20:52

Odšel, ker je kljuboval?

Nekdanji selektor slovenske reprezentance se menda ni želel ukloniti željam prvega moža Liersa.

Slaviša Stojanović od sredinega zgodnjega večera ni več trener Liersa. Uradna razlaga pravi, da so vodilni možje kluba in slovenski strokovnjak ocenili, da je glede na položaj na lestvici tako najbolje, in se dogovorili za sporazumno prekinitev sodelovanja. Z obeh strani so "padale" sladke besede oziroma floskule, ki smo jih v tovrstnih primerih navajeni, toda zgodba je menda vendarle nekoliko drugačna. Po teh navedbah naj bi Ljubljančan obupal zaradi razmer, v katerih je bil prisiljen delati, in da je zato svojim delodajalcem sam predlagal, da bi bilo najbolj primerno, da se njihova pota razidejo.


Glavni razlog naj bi bil spor nekdanjega slovenskega selektorja s predsednikom Liersa. Maged Samy naj bi zahteval, da priložnost dobivajo mladi igralci iz njegove akademije v Egiptu, v kar 45-letni nekdanji trener Crvene zvezde ni privolil. Vztrajal je pri tem, da bo ekipo sestavljal zgolj in samo on, kar naj bi zanetilo iskro spora in privedlo do znanega razpleta.

Prvi mož kluba bojda ni navdušen niti nad zimskimi okrepitvami, med katerimi je tudi Etien Velikonja, zato je degradiral tudi športnega direktorja Tomasza Radzinskega, ki naj bil poslej zadolžen zgolj in samo za prodajo igralcev, pri nakupih pa ne bo imel več prstov vmes.

Članki iz rubrike