benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 29.01.2015 10:26:45

Slavljenec Iličić zavrača Bologno, Fiorentina pa Torino

Profimedia
Josipu Iličiću voda počasi že teče v grlo, zimskega prestopnega roka bo kmalu konec.

Josip Iličić danes praznuje 27. rojstni dan, kljub osebnemu prazniku pa ima na glavi kar nekaj skrbi. Povezane so predvsem z njegovim poklicem – je nogometaš, toda že nekaj časa je minilo, kar je nazadnje brcnil žogo. Pri Fiorentini so ga dokončno prečrtali, čeprav je januar skorajda že končan, pa je Iličić še naprej v Firencah. V zadnjih tednih in mesecih se je govorilo in namigovalo veliko, uresničilo pa praktično nič. Dejstvo pa je, da Gorenjcu voda počasi že teče v grlo. Zimski prestopni rok se končuje in če do 2. februarja do 23. ure ne bo našel rešitve, bo obsojen na še najmanj polletno mučenje pri Fiorentini.


Kot poroča La Gazzetta dello Sport, se je včeraj v Firencah mudil nogometašev agent Amir Ružnić. Pogovoril se je z vodstvom Fiorentine, ki pa je ostalo neomajno. Če nekdanji član Palerma noče v Bologno (tja ga ne vleče, ker noče igrati v serie B), bo lahko šel le v klub, ki bo pripravljen ponuditi enake pogoje kot drugoligaš. Bologna se je s Fiorentini dogovorila za polletno posodo, za katero bi plačala okrogel milijon evrov, nato pa bi igralca poleti odkupila za dodatnih pet milijonov evrov. Torino, ki se prav tako zanima za Iličića, menda ponuja manj, toda Fiorentina na manj ne pristane. Iličić se torej v tem trenutku vrti v začaranem krogu, ali bo slednji pravočasno prekinjen ali ne, pa bo kakopak znano že kmalu.

Ampak glede na nepisane zakonitosti prestopnih rokov, gre vendarle pričakovati, da bo Iličić na koncu le odšel drugam. V Italiji je pač prisotna takšna praksa, da se klubi do zadnjih ur "tipajo" in "gledajo", na koncu pa nekako le najdejo rešitev, s katero so vsi zadovoljni.

Članki iz rubrike