20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

tp
tp
0 22.10.2014 14:43:57

Kek ne želi le sodelovati; na Reki incidenti

Grega Wernig
Četrtek je dan za ligo Europa in dan, ki ga z veliko nestrpnostjo pričakujejo tudi navijači Rijeke pod vodstvom slovenskega strokovnjaka Matjaža Keka.

Na Kantridi bo gostoval Feyenoord, klub z nemalo tradicije v evropskih tekmovanjih, nizozemski navijači pa na Reki niso bili deležni prisrčne dobrodošlice. Medtem, ko so včeraj v večernih urah posedali na eni od teras v središču mesta, so namreč do njih prišli navijači domačega kluba, jih začeli verbalno napadati in kasneje v njih metati tudi različne predmete, so sporočili s policijske postaje. Tri mlajše moške so tudi pridržali.


Toda Matjaž Kek in druščina so v tem trenutku osredotočeni na novo evropsko preizkušnjo, mariborski strokovnjak pa je pred četrtkovo tekmo, ki se bo začela ob 19. uri, še enkrat več poudaril, da v ligi Europa ne želi biti le udeleženec, temveč je cilj celotne ekipe preboj v drugi krog tekmovanja. "Ni večjega izziva, veselja in priznanja, kot imeti priložnost igrati tako pomembno tekmo in da na tej tekmi razmišljaš, kako priti do novih točk in igrati, kot smo že pokazali, da lahko. Grajenje Rijeke v vseh elementih me neizmerno veseli," je poudaril Kek. V tem trenutku je Rijeka po dveh odigranih krogih na zadnjem mestu z eno točko, ki so jo osvojili po remiju s Sevillo. 

Veliko bo na četrtkovi tekmi odvisno tudi od mladega Andreja Kramarića, ki je svoj pečat pustil tudi v hrvaški reprezentanci, in ki bi lahko kaj kmalu zapustil vrste aktualnih pokalnih prvakov. Mogoče že januarja, saj se je zanj resno ogrel italijanski Inter. 

Članki iz rubrike