pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

jb
jb
0 22.10.2014 11:19:45

Mariborčane gledal tudi Hodgson

Reuters
Anglijo novembra čaka tekma s Slovenijo, zato ne preseneča, da si je obračun med Chelseajem in Mariborom ogledal tudi njen selektor Roy Hodgson.

Na stadionu Stamford Bridge se je v torek zvečer trlo znanih nogometnih obrazov, v častni loži je bil tudi Roy Hodgson. Obisk selektorja Anglije ne preseneča, pa čeprav je za domače zaigral le en angleški nogometaš. Toda nasprotnik Chelseaja je bil tokrat klub iz Slovenije, torej iz države, iz katere prihaja reprezentanca, ki bo v kvalifikacijah za Euro 2016 naslednji nasprotnik Anglije. Četa Srečka Katanca bo na Wembleyju gostovala v mesecu novembru, pričakovati je, da bodo na pot odšli tudi nekateri nogometaši Maribora, ki jev tem trenutku edini slovenski klub s predstavniki v članski izbrani vrsti.

Ker John Terry tako ali tako ne igra več za Anglijo, se je lahko Hodgson skupaj s svojim pomočnikom Rayem Lewingtonom povsem osredotočil le na Slovence v dresu Maribora. Tokrat so zaigrali trije, ki so bili v reprezentanci za tekmi s Švico in Litvo: Mitja Viler, Aleš Mertelj in Željko Filipović. Kaj si je zabeležil Hodgson, ostaja skrivnost, verjetno pa se mu kolena niso ravno tresla, ko se je vračal domov. Ne samo, da so Londončani razbili Maribor in mu zabili pol ducata golov, za nameček je Viler dosegel še avtogol, Mertelj pa zakrivil enajstmetrovko. A k sreči Hodgson glavnih slovenskih orožij vendarle (še) ni videl na delu. Prav tako nič ne bi bilo narobe, če bi mariborski trenutek slabosti Hodgsonu dal misliti, da bo naslednji mesec z levo roko opravil s Slovenci ...

Članki iz rubrike