Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
06.10.2014 08:02:58
Deli članek:

Firence so za Sarmo zaklete

vszi

Samir Handanović je bil v Firencah znova prerešetan, tokrat je moral trikrat po žogo v svojo mrežo.

Kriza Interja se nadaljuje, Milančani so doživeli naslednji visok poraz v serie A, ponovilo pa se je še nekaj: Firence so za Samirja Handanovića zaklete. Zvezdnik reprezentance Slovenije je včeraj na stadionu Artemio Franchi klonil kar trikrat, kar pomeni, da je na zadnjih šestih tekmah v Firencah prejel osupljivih 23 golov! Rezultati pa so bili naslednji: 4:2, 4:1, 5:2, 3:2 in 4:0. Vsakič je slavila Fiorentina!

Handanović tokrat sicer niti po naključju ni bil glavni krivec za poraz. Ob golu Nenada Tomovića bi sicer lahko posredoval malce bolje, pri drugih dveh je bil nemočen. Precej bolj je v oči bodla katastrofalna igra nogometašev, ki so pred njim stali v obrambi Interja. Nemanja Vidić in soigralci so bili povsem razglašeni, kar so domači s pridom izkoriščali. "Karkoli bom povedal po takšnem porazu, bo narobe," se je slikovito izrazil trener Interja Walter Mazzarri.

Precej bolje je bil za prikazano v Firencah ocenjen Jasmin Kurtić. Reprezentant Slovenije je podal za tretji gol domačih in odigral celotno tekmo, po kateri so ga pri enem od medijev pohvalili, da je na začetku sezone največje pozitivno presenečenje pri Fiorentini. Josip Iličić tokrat ni igral, ves čas je sedel na klopi za rezerve.