Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
28.09.2014 14:52:46
Deli članek:

Milanič: Potrebujem več časa

Pot na Otoku se za primorskega stratega ni začela po željah.

S svojo odločitvijo, da na klopi Leedsa ustoliči slovenskega stratega Darka Milaniča, je predsednik kluba Massimo Cellino dvignil nemalo prahu in sprožil val tako dvoma kot tudi posmeha na račun njegove izjave, da je nekdanjega trenerja Sturma najel zato, ker je lepega videza. Milanič je moral na prvi tekmi, natančneje na gostovanju pri Brentfordu priznati poraz, kar je prva ničla za Leeds po štirih tekmah. Po tem, ko je ekipo vodil zgolj na treh treningih, jo je v soboto popoldne vodil na prvi tekmi, na koncu pa vse skupaj ni bilo dovolj niti za točko, Brentford je namreč slavil z 2:0

"Bila je zelo zahtevna tekma, prav takšno pa sem tudi pričakoval, saj je nasprotnik igral z zelo agresivnimi napadalci. Mi enostavno nismo bili dovolj nevarni. V prihodnje bomo morali igrati veliko bolj ofenzivno. V drugem polčasu smo si sicer ustvarili nekaj priložnosti, toda ni bilo dovolj," so bile prve Milaničeve besede po porazu. 

"Igrati želim zelo napadalno in res je, da smo igrali z dvema napadalcema, toda to ni dovolj, če ne razmišljaš napadalno. Prva domača tekma bo za nas izjemnega pomena. S pravo energijo in podporo nam lahko uspe, toda potrebujem več časa, da spoznam vsakega nogometaša posebej," je še pristavil.