Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
21.08.2014 23:49:42
Deli članek:

Nisem v Kairu, v Ljubljani sem

Nikola Miljković

Slaviša Stojanović je po odhodu z Marakane še vedno brez dela, srbski mediji ga selijo v enega od klubov iz Egipta.

Ljubljanski strokovnjak je s klopi Crvene zvezde odšel kot gospod, nekdanjega selektorja slovenske reprezentance hvali srbska sedma sila. Ker ob odhodu kluba z Marakane ni izsiljeval, ampak je z vodilnimi možmi podpisal sporazum, da mu bodo 100 tisoč evrov dolga poravnali v več obrokih. Na ta način je svojemu nasledniku omogočil, da lahko vodi rdeče-belo ekipo, sam pa je za zdaj še vedno brez kluba. Toda nekateri beograjski mediji so prepričani, da ne več dolgo. Z utemeljitvijo, da se je odpravil v Kairo, v prestolnici Egipta naj bi se pogovarjal za sodelovanje z enim od tamkajšnjih prvoligašev.

"Ne, nisem v Kairu, v Ljubljani sem," se je odzval Slaviša Stojanović, ko smo želeli od glavnega igralca zgodbe dobiti potrditev informacije, da se nahaja v deželi faraonov.
Pa obstaja možnost za odhod v Egipt? "Za zdaj ne morem povedati ničesar," je odvrnil Slaviša Stojanović in dobili smo občutek, da je to eden od scenarijev, ki bi se v prihodnje utegnili uresničiti. A na voljo naj bi jih bilo kar nekaj. "Obstaja nekaj ponudb, vendar moram dobro premisliti, kaj bi bilo najpametneje storiti. A prav tako bi se želel tudi spočiti," je še povedal 44-letni Ljubljančan, ki je na Marakano vrnil naslov prvaka po sedmih letih čakanja.