Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.09.2024 09:13:34
Deli članek:

Izberite, kateri del te maradonovske norosti ... Španci po Benijevem hat-tricku z vso silo

Veličasten hat-trick Benjamina Šeška odmeva po vsem svetu.

Klobuk so sneli nekateri največji športni mediji, sloviti nemški Kicker denimo govori o sanjskem trojčku slovenskega napadalca in predvsem o prvem zadetku, ob katerem se cedijo sline. No, najdlje med vsemi pa je šla slovita madridska Marca, pravi velikan na področju športnih časnikov. Slovenskemu napadalcu je namenila kar dva zapisa, pri tem pa uporabljala besede, ob katerih se zavrti v glavi. Od primerjave izjemnega zadetka z najlepšimi vseh časov do pravcate ankete med svojimi bralci. 

Marca se je tako v svojem prvem prispevku razpisala o 'golazu' (kot Španci pravijo izjemnemu zadetku - golčini, bi rekli južno od Kolpe) v maradonovskem slogu. V drugem prispevku pa je temu dodala pripis, da je šlo za pravcato norost, svoje bralce in gledalce posnetka pa pozvala, naj izberejo. Kaj? To, ali je bilo bolj izjemno množično preigravanje, s katerim je Šeško prišel pred kazahstanskega vratarja, ali njegov veličastno eleganten zaključek s spodkopavanjem žoge čez nasprotnega čuvaja mreže. 

Dobra domislica, ni kaj. Ko človek takole pomisli gre za kar zanimivo vprašanje, kar zanimivo dilemo. Vse skupaj pa dodatno priča o tem, kaj smo videli v ponedeljek v Stožicah in kakšen mojster je Beni.