Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2024 08:51:53
Deli članek:

Po evforiji novi izzivi za Slovenijo: Vstopnice že v prodaji, za začetek kar dve tekmi v Stožicah

Profimedia

Po evforiji, ki jo je povzročila z odličnimi igrami na evropskem prvenstvu v Nemčiji, slovensko reprezentanco že kmalu čakajo novi izzivi. Matjaž Kek in njegovi izbranci bodo septembra začeli nastope v ligi narodov, kjer jih čaka zahtevna skupina B3 z Avstrijo, Norveško in Kazahstanom.

Slovenija bo nov cikel tekmovanja odprla z dvema domačima preizkušnjama v Stožicah. Jan Oblak in soigralci bodo 6. septembra najprej merili moči z Avstrijo, tri dni pozneje (9. septembra) bodo merili moči s Kazahstanom, oba dvoboja se bosta začela ob 20.45.

Predvsem za sosedski spopad je zanimanje veliko, obe izbrani vrsti sta na Euru pustili dober vtis, doslej sta se udarili štirikrat; ene zmage so se veselili Slovenci, trikrat so bili uspešnejši Avstrijci, ki na Fifini lestvici zasedajo visoko 22. mesto. Slovenija je 52., nekoliko nižje, na 109. mestu, je Kazahstan, ki je stari znanec naše reprezentance iz kvalifikacij za Euro 2024.

Vstopnice za oba obračuna so že v prodaji, zagotovite si jih lahko na standardnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije (Eventim.si, Bencinski servisi Petrol, Uradni prodajalni 11TS v Ljubljani). Vstopnice 2. kategorije; odrasli: 25 evrov; dijaki, študenti, upokojenci: 15 evrov; otroci do 14. leta starosti: 10 evrov; vstopnice 1. kategorije; odrasli: 30 evrov; dijaki, študenti, upokojenci: 20 evrov; otroci do 14. leta starosti: 15 evrov.

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje sporočilo na elektronski naslov: vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS bo nato navezala stik z njimi. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.