baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
2 02.07.2024 11:33:13

Prihodnost Benjamina Šeška?! Matjaž Kek brutalno iskreno po njegovi zapravljeni priložnosti

Martin Metelko
Benjamin Šeško je bil eden od tragičnih junakov obračuna s Portugalsko.

Dan po tekmi s Portugalsko in dan po izjemno bolečem izpadu v osmini finala evropskega prvenstva je ogromno debat o tem, kako bi se lahko stvari obrnile v slovensko korist. Kje bi lahko Slovenija to tekmo dobila. Prav gotovo je imel najlepšo priložnost za zmago na nogi Benjamin Šeško, ki se je pet minut pred koncem podaljška znašel iz oči v oči s portugalskim vratarjem, a te priložnosti ni izkoristil. 

Enaindvajsetletni slovenski napadalec je evropsko prvenstvo končal brez zadetka in je prav gotovo eden od najbolj razočaranih slovenskih reprezentantov. Glede na to, kako dobro vsi poznamo Šeška in njegovo željo po zadetkih, po zmagovanju, bo še dolgo časa premleval to akcijo, iz katere bi verjetno v večini primerov zadel. Tokrat ni bil njegov večer, glede na njegovo starost pa smo prepričani, da je pred njim še izjemna kariera. 

O njem je z izbranimi besedami spregovoril tudi Matjaž Kek. Tuji novinarji so ga vprašali, kako bo zgrešena priložnost vplivala na nadaljnji potek njegove kariere, je Kek povedal: "Na eni strani imamo enega največjih igralcev na svetu, ki je dal že to ničkolikokrat skozi. In tudi njegova čustva kažejo veliko spoštovanje do Slovenije. Glede tega sem zelo zadovoljen. Naša mladost ima še dovolj prostora, da napreduje in da bo še boljša. Začetek njegove kariere je zelo obetaven, ima pa v meni največjega podpornika in nekoga, ki ga najbolj spoštuje. Sem pa prepričan, da bo ta kariera bleščeča."

Članki iz rubrike