stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
4 26.03.2024 14:24:42

Kako zahtevni gostje so Portugalci? Zakaj ravno ta hotel v Ljubljani? To pojasnilo o njih pove vse!

Profimedia
Cristiano Ronaldo in njegovi portugalski soigralci so od ponedeljka zvečer v Ljubljani, kjer jih danes čaka prijateljska preizkušnja s Slovenijo.

Portugalska nogometna reprezentanca pritegne ogromno pozornosti, kjer koli se pojavi. Nič drugače ni niti v Sloveniji, kjer ima še posebej njen prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo ogromno oboževalcev, seveda pa je celotna organizacija okoli nastanitve in varovanja Portugalcev kar precejšen zalogaj. V preddverju hotela Grand Plaza, kjer je nastanjena tekmica Slovenije, smo se pogovarjali z vodjem oddelka za stike z gosti Matevžem Končanom. 

"V takšne projekte je vedno vpleteno ogromno število ljudi. Sodelujemo z Nogometno zvezo Slovenije, ki nam je zaupala tudi tokrat; oni so tisti, ki svojim gostom predlagajo določen hotel. Logistično ne gre za tako velik izziv, če je priprava pravočasna," je uvodoma razkril Končan. 



Seveda nas je zanimalo, kakšne zahteve imajo Portugalci. "Iskreno, njihove želje so bile povsem v mejah normale, povsem primerljive z ostalimi gosti iz sveta športa. Gre predvsem za priprave raznih sob, kot so denimo masažne sobe, konferenčne sobe in tako naprej. Drugih konkretnih zahtev ni bilo. Posebne individualne želje v slogu Madonne in Michaela Jacksona? Nič takega - brez želje po posebnem toaletnem papirju," se je nasmehnil Končan.

Več o obisku Portugalcev in dogajanju pred, med in po tekmi Slovenija - Portugalska pa v sredini tiskani izdaji Ekipe SN!

Članki iz rubrike