stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 26.03.2024 10:32:49

Norišnica brez primere! Neverjetno, kaj so bili nekateri pripravljeni narediti, da bi videli Cristana Ronalda (video)

Profimedia
Slovenijo je zajela prava nogometna vročica.

Da je Slovenijo spet zajela prava nogometna norišnica, je bilo jasno že lani jeseni, ko so bile reprezentančne tekme v Stožicah v hipu razprodane in ko se je cela država veselila nove uvrstitve na veliko tekmovanje. nekaj mesecev kasneje so bile v zgolj štirih minutah razprodane vse vstopnice za reprezentančni spektakel s Portugalsko. 

Ob Janu Oblaku, Benjaminu Šešku in ostalih je bil seveda največji magnet tokrat Cristiano Ronaldo, ki je po večtedenskem ugibanju v ponedeljek zvečer z reprezentančnimi kolegi vendarle prišel v Ljubljano. Od trenutka, ko je pristalo letalo, pa se je začel lov njegovih slovenskih oboževalcev. V velikem številu so ga pričakali na letališču, a brez uspeha. Ogromno se jih je zbralo pred hotelom v središču prestolnice, kjer so upali, da bi se zgodil čudež in bi Portugalec podpisal kakšen dres, plakat ... 

Nekateri so šli še korak dlje in so rezervirali sobo v hotelu, v katerem prebiva reprezentanca, da bi ga lahko ujeli v notranjosti hotela - na recepciji ali morda celo na zajtrku. Tako je nastal tudi posnetek iz hotela v trenutku, ko je Ronaldo stopil z avtobusa in na hitro vsem pomahal. Nekateri so ga naslednji dan celo fotografirali in ujeli, kako je stal v jedilnici in skozi okno opazoval ljubljanske ulice. 

Članki iz rubrike