oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
1 07.09.2023 08:52:46

Haha, kakšen kralj! To lahko samo Kek, glejte, kako in kam je po novinarski konferenci nagnal zbrane!

Martin Metelko
Tako kot vedno je bil tudi na novinarski konferenci pred tekmo s Severno Irsko Matjaž Kek izjemno odločen, direkten, neposreden. Slovenski selektor ni skrival tega, da ga proti trdemu tekmecu zanimajo zgolj in samo tri točke, razkril pa je tudi recept za nocojšnjo zmago Slovenije, s katero bi si še malce na bolj široko odprla vrata do Eura.

No, o vsem zgoraj naštetem si lahko več preberete v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, ki je na voljo tudi na trafika24.si, tik pred koncem srečanja z novinarji pa je sledil zaključek povsem v slogu slovenskega selektorja. Ko je Matjaž Kek zaključil z izjavami, je sledil dodatek, ki je nasmejal vse zbrane.

"Zdaj pa pojdite vsi navijat za Slovenijo, da ne bi slišal, da kdo ni!" se je ob koncu včerajšnje novinarske konference, ki se je pričela ob 13. uri, hudomušno zasmejal Matjaž Kek in na simpatičen način zagrozil predstavnikom medijev, da morajo držati pesti za ugoden razplet v Manili.



Potem je tudi sam odbrzel proti hotelski sobi in si, v to smo prepričani, skupaj z varovanci z velikim zanimanjem ogledal obračun Slovenije in Kanade v četrtfinalu svetovnega prvenstva. Tudi mi smo opravili 'državljansko dolžnost', na katero nas je Kek opozoril, čeprav, moramo priznati, smo večino tekme pesti stiskali zaradi jeze ob očitni kraji mož s piščalko, ne v znak podpore hrabrim Slovencem, a pustimo to …

Zdaj so na vrsti nogometaši, da dan po velikem razočaranju in porazu Slovenije proti Kanadi svoje rojake znova spravijo v dobro voljo.

Članki iz rubrike