joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
9 06.09.2023 19:04:24

Pri Mariboru nimajo sreče! Zdaj se je poškodoval še najboljši strelec! Z igrišč bo odsoten ...

Drago Wernig - TAKA
Nova poškodba v vrstah vijoličastih.

Že več mesecev je poškodovan reprezentančni levi bočni branilec Gregor Sikošek, na prvi uradni tekmi po prihodu v Ljudski vrt se je poškodovala največja poletna okrepitev Hilal Soudani, poškodovana je še ena poletna okrepitev Marko Kolar, zdaj se je na stranskem tiru znašel še prvi strelec vijoličastih v novi sezoni Arnel Jakupović! 


Strelec doslej štirih prvenstvenih golov - s čimer je trenutno drugi najboljši strelec lige za Aljošo Matkom - in dveh evropskih golov se je poškodoval na tekmi s Celjem ob izvedbi enega od mariborskih kotov! Pri Jakupoviću naj bi šlo za adelno rupturo biceps femorisa na tetivno mišičnem prehodu, kar nekako z bolj preprostimi besedami pomeni, da ga je zabolelo za kolenom. Po prvih predvidevanjih naj bi bil Jakupović z igrišč odstoten slab mesec dni, toda v Ljudskem vrtu te novice še niso potrdili, kajti Jakupović je doslej opravil zgolj ultrazvok. Šele ko bo opravil pregled z magnetno resonanco bo znano, ali bo res moral več tednov svoje soigralce spremljati s tribune.

Če bo obveljala prva diagnoza, bi se moral Damir Krznar brez Jakupovića znajti na prihajajočem večnem derbiju, pa tudi na tekmah s Koprom, Radomljami in Aluminijem.

Članki iz rubrike