joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

STA
STA
1 06.09.2023 20:50:22

Novi trener Mure se je predstavil: Vesel sem, da sem ponovno v črno-belem, ta barva predstavlja ...

Na začetku reprezentančnega premora je slovenski nogometni prvoligaš Mura predstavil novega trenerja. Na klop Mure se seli Vladimir Vermezović, ki je nazadnje deloval v Združenih arabskih emiratih, kjer je bil trener Hatte, so sporočili pri klubu iz Murske Sobote.

Šestdesetletni Srb je v svoji igralski karieri igral za Partizan, Sporting Gijon, Salamanco, Panionios in Hannover 96. Zbral je tudi dva nastopa za reprezentanco Jugoslavije.

Trenersko kariero je začel v Teleoptiku, nato pa se preselil na klop Partizana, kamor se je vrnil v sezoni 2012/13 in z njimi osvojil naslov državnih prvakov. Bil je tudi trener Spartaka iz Trnave, Budučnosti in južnoafriških Kaizer Chiefs in Orlando Pirates. Pogodbo z Muro je podpisal do konca te sezone



"Glede na situacijo in naše zmožnosti smo se odločili za izkušenega trenerja Vladimirja Vermezovića, saj so naši pogledi na usmeritve in cilje kluba skupni. Dobili smo karizmatičnega in delavnega trenerja, ki ima bogat življenjepis. Verjamem, da bo s svojimi izkušnjami pripomogel k temu, da se bo krivulja začela obračati navzgor," je dejal predsednik kluba Robert Kuzmič.

"Po pogovoru s predsednikom, športnim direktorjem in tehničnim direktorjem, sem se videl v ambicioznih načrtih kluba, kjer ni izključena tudi borba za sam vrh. Seveda bo poudarek tudi na razvoju mladih nogometašev, prav tako je zelo pomemben rezultat. Vesel sem, da sem ponovno v črno-belem, saj ta barva predstavlja velik del mojega življenja. S strokovnim kadrom se bomo zavzemali za to, da ljubezen, ki jo kažejo ti čudoviti navijači, prenesemo v slačilnico. To bo prvi cilj," pa je ob prihodu v Mursko Soboto dejal Vermezović.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike