elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

nu
nu
1 20.06.2023 12:10:13

Uau! Junak Šporar kljub skrbem ostal v reprezentanci, glejte, kaj se je dogajalo z izbranko!

Martin Metelko
Iščete junaka? Tu ga imate! Andraž Šporar je igral za reprezentanco, čeprav bi ga njegova izbranka zagotovo želela ob sebi.

Slovenija se je v ponedeljek v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo pomerila z Dansko, s favoriti v skupini H pa se je razšla brez zmagovalca (1:1). Izbranci Matjaža Keka so v Stožicah navdušili gledalce, junak slovenske izbrane vrste pa je bil Andraž Šporar, ki je v 25. minuti dosegel edini zadetek za gostitelje.


Ko je član Panathinaikosa zabil gol, se je veselil na zanimiv način in pokazal, kako pestuje otroka. Zakaj? Šporar je pretekli konec tedna nepričakovano (kar zadeva čas, seveda) postal oče, saj je njegova izbranka njunega otroka rodila dva meseca prezgodaj. Izvoljenka Mia je zaradi rizične nosečnosti ostala v Grčiji in tam tudi rodila, Šporar pa je vseeno prisluhnil klicu domovine in njene reprezentance ter bil od prvega do zadnjega dne reprezentančnih obveznosti na voljo selektorju Keku. 

Pa ne samo to, opravil je celo daljše priprave zaradi zelo zgodnjega konca klubske sezone in Mie ni videl ves ta čas, za nameček pa je na tekmi po rojstvu otroka dosegel sijajen zadetek za zlata vredno točko Sloveniji. Ob tem velja dodati, da se otrok in novopečena mamica počutita v redu, bo pa novorojenček še kakšen teden preživel v inkubatorju, kar je popolnoma običajna praksa pri prezgodnjih porodih.

Značke: šporar, slovenija

Članki iz rubrike