favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 28.03.2023 09:27:14

Benjamin Šeško z norim sporočilom vsem kritikom: "Dokazal sem, da lahko pridem iz dreka, o Sloveniji pa ..."

m24.si
V tiskani izdaji Ekipe SN veliki intervju z Benjaminom Šeškom po uspešnem začetku kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024

Benjamin Šeško je proti San Marinu zabil še svoj peti zadetek (v vsega enajstih nastopih) v reprezentančnem dresu. Zagotovo najmanj atraktivnega, brez dvoma najbolj nenavadnega, a hkrati zelo pomembnega. Z njim je Sloveniji prinesel vodstvo, ki ga je hitro po tem podvojil njegov »sparing partner« v namiznem tenisu Žan Vipotnik, po čigar predložku so si Sanmarinci zabili avtogol. V obširnem pogovoru za Ekipo SN je med drugim spregovoril tudi o težavnem obdobju v Salzburgu, ko se je nepričakovano znašel na stranskem tiru: "Bil sem v situaciji, ko sem moral pokazati, kakšen igralec sem. Kako bom reagiral v situaciji, v kateri sem se znašel. Dokazal sem, da sem igralec, ki lahko, po domače povedano, pride iz dreka. To sem tudi storil. Pokazal sem trenerju in celotnemu svetu, kakšen igralec sem. Ne glede na to, da sem mlad," je o neprijetnih dneh pri Salzburgu spregovoril mladenič, ki ni želel razkriti razlogov, zakaj se je znašel na klopi za rezerviste. "Ne bom govoril, kaj se je dogajalo, bile so določene stvari. To je bila odločitev trenerja, s katero sem se sprijaznil. Dejal mi je, da moram popraviti določene stvari, to sem tudi storil in vse skupaj me je nagradilo," je razložil. V zadnjem obdobju sicer spet več igra. Nedolgo tega je zabil tri zadetke na eni tekmi v razmaku vsega sedmih minut. "Še nikdar pred tem mi ni uspelo kaj takega. Je pa cilj, da naslednjič hat-trick zabijem še hitreje," se je gromko zasmejal simpatični napadalec, v katerega Slovenija polaga velike upe. "Reprezentanca mi daje zagon. Vedno si želim, da na naslednji tekmi dam še več od sebe, da sem še boljši, kot sem bil. To ni noben pritisk, to je zgolj potrditev tega, da ljudje verjamejo vame in v moje sposobnosti. Vesel sem, da lahko na igrišču pokažem, kaj znam," je povedal Šeško. 

CELOTEN POGOVOR Z BENJAMINOM ŠEŠKOM O SLOVENIJI, POTI NA EURO, NAVIJAČIH IN HIMNI SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO PREBERETE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike