favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 27.03.2023 12:47:11

Kolagen – eden izmed ključnih gradnikov človeškega telesa

Ali lahko kolagen vpliva na elastičnost kože,…?

Kolagen je ena najpomembnejših beljakovin v našem telesu, izpolnjuje pa številne različne naloge. Najdemo ga v koži, kosteh, ligamentih, kitah, v zobeh in vezivnem tkivu. Že po 25. letu starosti bi ga morali dodajati, ker ga telo enostavno ne proizvaja več dovolj.

V telesu obstaja več tipov kolagena, odvisno od tkiva, v katerem se nahaja. Za tvorbo kolagena je pomembno, da zaužijemo čim več živil, ki so bogat vir aminokislin, ključnih gradnikov kolagena. Toda z leti, predvsem po 50. letu, je razgradnja kolagena vsako leto večja, proizvodnja kolagena pa ne narašča. Zato je smiselno poseči po prehranskem dopolnilu, s katerim povečamo nivo kolagena v telesu, vendar ni vseeno, katero dopolnilo izberemo.

Edinstvena formula kolagena

V Sloveniji je na voljo prehransko dopolnilo Biostile Collagen Powder Blend izdelano po edinstveni formuli kardiologa prim. dr. Tomislava Majića, ki deluje v zdravilišču v Šmarjeških Toplicah. V nasprotju z mnogo dopolnili s kolagenom, ki jih je mogoče kupiti pri nas, Biostile Collagen Powder Blend vsebuje več tipov kolagena in druge izjemno koristne sestavine za naše počutje.

  • 5 TIPOV KOLAGENA (dva tipa govejega, piščančji, jajčni in morski kolagen): Zelo pomembno je vedeti, da naše telo potrebuje več različnih tipov kolagena, saj ima vsak tip kolagena določen vpliv na naš organizem in svojo vlogo v telesu. Ne delujejo vsi tipi kolagena enako, za kosti in sklepe potrebujemo en tip, za kožo, lase in nohte drugega, za ožilje in dobro cirkulacijo spet tretjega. Le če jemljemo različne tipe kolagena, lahko telesu ponudimo kar samo rabi.
  • VITAMIN C: Če želimo, da se kolagen dobro absorbira v naše telo in nam pomaga tudi dodatno sintetizirati lasten kolagen v telesu, moramo sočasno s kolagenom vnašati tudi vitamin C. Zdravstveno je dokazano, da ima vitamin C vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.
  • KURKUMIN: Nahaja se v izvlečku kurkume, ki jo zadnje čase vedno bolj priporočajo za lajšanje mnogih zdravstvenih težav. Znan je njen odličen vpliv na naš imunski sistem, črevesje in ožilje.
  • MUMIO SMOLA/ŠILAJIT: To sestavino so za zdravljenje uporabljali že pred 3000 leti, vendar le višji sloj prebivalstva, saj je takrat dosegla tudi večjo vrednost od zlata. Pozitivno deluje na celoten človeški organizem.
  • SILICIJ: Imenujemo ga tudi mineral lepote.

biostileprasek

Slovenski izdelek visoke kakovosti

Izdelek pod nadzorom farmacevtov, tehnologov in zdravnikov proizvaja slovensko družinsko podjetje Biostile d.o.o. Gre za slovensko proizvodnjo s preverjenimi in visoko kakovostnimi sestavinami popolnoma naravnega izvora, ki nimajo kontraindikacij ali stranskih učinkov na naše telo, njihovo poreklo pa je mogoče v vsakem trenutku potrditi.

Izdelki linije Biostile so visoko kakovostni izdelki, kar potrjujejo mnogi pridobljeni certifikati na ravni Evropske unije, ki dokazujejo visoko kakovostno proizvodnjo in visoko kakovost uporabljenih surovin.

Enostavno uživanje

Biostile Collagen Powder Blend je izdelan v obliki praška za pripravo napitka. 1 vrečico preprosto zmešamo z 2 dcl mlačne vode in popijemo vsako jutro. Škatla vsebuje 30 vrečic, kar zadostuje za 1-mesečno kuro. Napitek ima prijeten okus pomaranče in manga, zato ga ni težko uživati.

Posebna ponudba

Danes lahko Biostile Collagen Powder Blend naročite s 50% popustom in ob tem prejmete tudi brezplačno poštnino. Zagotovite si svoj izdelek s klikom >>TUKAJ<<!

Članki iz rubrike