Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.11.2022 11:47:24
Deli članek:

Valižan se je po tekmi povsem zlomil, padel v jok, potem pa javnosti razkril grozno novico

Profimedia

Valižani so si včeraj na svoji uvodni tekmi na svetovnem prvenstvu z reprezentanco ZDA razdelili izkupiček (1:1), branilec Neco Williams pa je na zelenico stopil povsem poklapan.

Član angleškega premierligaša Nottinghama je pred tekmo izvedel, da mu je umrl dedek, s katerim je bil močno povezan. Čustveno načet z neutolažljivo bolečino v sebi je vseeno zakorakal na zelenico. Izpolnila se mu je želja, zaigrati na svetovnem prvenstvu, vrtiljak čustev pa ga je dokončno zlomil po zadnjem sodnikovem žvižgu. Pred teve kamerami ni uspel zadržati solz.

Ko je bilo tekme konec je 21-letni Williams planil v jok. Potem pa vendarle javnosti pojasnil, kaj se je zgodilo. "Izvedel sem najhujšo mogočo novico v življenju. Mama mi je sporočila, da mi je umrl dedek. Ves dan sem prejokal, ampak s pomočjo soigralcev sem se pred tekmo spravil k sebi," je dejal. In dodal: "To pomembno točko na začetku svetovnega prvenstva posvečam svojemu dedku. Žal mi je, da ni dočakal mojega nastopa na tem velikem tekmovanju."

Williams je ne glede na vse želel igrati. Selektorju je sporočil, da lahko pomaga ekipi. Odigral je dobro tekmo in pomagal svoji ekipi do neodločenega izida. Igrišče je zapustil v 79. minuti.

instagram