Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
29 22.11.2022 10:02:07

Nekdanji up Liverpoola pred vrati Stožic?! Poglejte, kdo se je znašel na tarči Olimpije! Prva ponudba je ..

alesfevzer.com, FC Liverpool
V zmajevem gnezdu so že pripravili prvo ponudbo.

Nogometaši Olimpije so v drugi reprezentančni premor vstopili z najvišjo prednostjo v tej sezoni. Najbližjim zasledovalcem bežijo že za 13 točk, v zadnjih treh krogih jesenskega dela pa bodo imeli priložnost, da razliko še povečajo.

Čeprav nad ljubljanskim klubom zaradi plačilne nediscipline še vedno visi kazen Nogometne zveze Slovenije (prepoved registracije novih nogometašev v dveh prestopnih rokih), se misli počasi že obračajo k zimski nogometni tržnici. Zmaji bodo v prvi vrsti skušali obdržati ekipo nedotaknjeno, očitno pa pogledujejo tudi proti morebitnim okrepitvam.

Po poročanju medijev v Bosni in Hercegovini se je na radarju vodilne ekipe slovenskega prvenstva znašel Dal Varešanović. Enaindvajsetletni vezist Sarajeva je v dozdajšnjem delu sezone na 17 nastopih zbral štiri zadetke in asistenco, zasedba iz prestolnice pa na prvenstveni lestvici zaseda (šele) peto mesto. V ekipi Sarajeva se tako obetajo korenite spremembe, kar nekaj nogometašev naj bi zapustilo klub, Varešanović pa je eden tistih, ki ga želi vodstvo na vsak način obdržati. "Za nas je eden ključnih nogometašev za prihodnost," je o napadalno usmerjenem vezistu pred časom povedal športni direktor Sarajeva Emir Hadžić.

Prvo ponudbo za Varešanovića, ki se je med drugim kalil tudi v sloviti šoli angleškega velikana Liverpoola, njegov brat Mak pa je pred časom nosil dres Kopra, so morali v prestolnici BiH že zavrniti, prišla pa je prav z naslova ljubljanske Olimpije. Kot poročajo tamkajšnji mediji, je bila ponudba iz Ljubljane preskromna, da bi prepričala njegove trenutne delodajalce.

Članki iz rubrike