evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 13.11.2022 09:12:11

Saj niso resni?! Noro, kaj bodo Katarci naredili navijačem na SP, to je zagotovo največji šok!

Profimedia
Svetovno prvenstvo v Katarju bo resnično nekaj posebnega.

Svetovno prvenstvo v Katarju je pred vrati. Jasno je, da bo ta dogodek nekaj posebnega, saj bo prvič v zgodovini na sporedu v zimskem času, gostitelji so za samo organizacijo zapravili rekordne vsote denarja, samo za ta namen zgradili nove in najsodobnejše stadione, veliko pa je govora o kršenju človekovih pravic.

Kljub vsemu v Katarju pričakujejo spektakularen dogodek in veliko število navijačev, ki pa ne bodo zgolj popestrili dogajanje na tamkajšnjih ulicah, ampak za seboj pustili tudi gore denarja. Ker je alkohol v tej muslimanski državi prepovedan, bodo za ta dogodek veljala posebna pravila, številni lokali bodo za vstop in ogled tekem na velikih zaslonih zaračunali vstopnino, cene pijač pa bodo močno zasoljene.


No, eden najbolj znanih športnih lokalov v državi je šel še korak dlje. Športni lokal v hotelu Marriott je v času prvenstva pripravil posebno akcijo za vse ljubitelje športa in piva, ki pa bržkone ne bo za vsakogar.

Če si bo kakšen navijač tekmo skupinskega dela želel ogledati v tem lokal, bo moral za vstop plačati 56 evrov, v ceno pa so vključene tri pijače (Corona, Budweiser ali kozarec vina). A ta vstopnina velja le za tri ure, za ogled naslednje tekme pa bo moral ponovno plačati isti znesek.

V izločilnih bojih bo ta cena narasla na 93 evrov, pravi šok pa sledi za polfinalni tekmi in finale. Za ogled teh dvobojev bodo morali navijači za vstop v lokal plačati 281 evrov na osebo, v zameno dobili tri pijače, kar pomeni, da bo vsaka stala kar 93 evrov. Ni kaj, 'grešni davek' bo marsikoga pošteno udaril po žepu.

Značke: pivo, katar

Članki iz rubrike