Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.11.2022 01:56:13
Deli članek:

Hahaha! Angleški zvezdnik postal tarča nizkocenovnega prevoznika, navijači Uniteda pa brez milosti

Profimedia

Ni bilo prvič. Že večkrat so si privoščili tudi športnike. Letalska družba Ryanair slovi po strupeni, a izvirni komunikaciji na družbenih omrežjih.

Tokrat so se Irci spravili na mladega angleškega zvezdnika Jadona Sancha, sicer člana Manchestra Uniteda in angleške reprezentance. Vendar, ne na tem svetovnem prvenstvu. Selektor Gareth Southgate namreč 22-letnega krilnega nogometaša zaradi poškodbe (in tudi slabe forme) ni uvrstil na seznam tistih, ki bodo nastopili v Katarju. In tu nastopi nizkocenovni prevoznik, ki se v takšnih situacijah precej dobro znajde. "Vseeno te bomo nekam odpeljali," je na družbenem omrežju posmehljivo objavil Ryanair, ki si je na začetku tega leta privoščil tudi Novaka Đokovića, ko je ta obtičal na letališču v Avstraliji.

Sancho, ki je iz Dortmunda na Old Trafford prestopil za 85 milijonov evrov, je bil eden od nesrečnežev v finalu lanskega evropskega prvenstva. Trije Angleži (ob njem še Marcus Rashford in Bukayo Saka) so zapravili strel z enajstih metrov v dramatičnem zaključku Eura, tako da je lovorika pripadla Italijanom.

Objava Ryanaira pa je močno razjezila navijače Manchestra Uniteda, ki so v komentarjih brutalno napadli irskega letalskega prevoznika. Odzivi na Otoku se krepijo.