Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 30.09.2022 00:18:39

Kdo bo svetovni prvak? Angleži so pohiteli in celemu svetu sporočajo, da poznajo razplet ...

Kot vselej pred velikimi tekmovanji, pred nogometnimi pa še posebej – mediji, stroka, navijači, stavnice, vse pogosteje tudi živali in še znanost napovedujejo razplet.

Angleži družno napovedujejo, da bo nova svetovna prvakinja Brazilija, ki bi si v tem scenariju še šestič pokorila svet. Tako je napovedal uveljavljeni britanski časnik The Guardian, pa tudi posebna stavna aplikacija, ki so jo razvili na Otoku. Bržčas se bo tudi večina navijačev strinjala s tezo, da imajo Brazilci v tem trenutku največ kvalitete in posledično največje možnosti za naslov.

The Guardian je na drugo mesto postavil Argentino, ki že na 35 tekmah ni doživela poraza, in tako napovedal veliki južnoameriški obračun v finalu. Sledijo Španija, Nizozemska, Nemčija, Danska, branilka naslova Francija in tudi sosednja Hrvaška.

brazilija
Profimedia


Aplikacija je v finale ob Brazilce postavila Francijo, v tekmi za tretje mesto pa naj bi Argentinci odpravili Belgijce. Obenem je užalostila angleške navijače, saj je ekipi Garetha Southgata po izpadu iz najkakovostnejšega razreda v ligi narodov napovedala še neuspeh na svetovnem prvenstvu. Anglija naj bi namreč glede na rezultat aplikacije izpadla v četrtfinalu. V polfinalu naj bi Brazilija dobila južnoameriški obračun, Francija pa naj bi bila boljša od Belgije.

Tudi stavnice glede na postavljene kvote v finalu pričakujejo Brazilijo in Francijo, v polfinalu še Anglijo in Argentino. Za preostala štiri mesta v četrtfinalu pa naj bi se potegovale predvsem Španija, Nemčija, Belgija, Nizozemska in Portugalska. Sledi Danska in ostale reprezentance.

Bomo počakali še na napoved kakšne živali.

Članki iz rubrike