mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 30.09.2022 00:15:17

Oče vročega Haalanda odkrito o karieri svojega sina in o tem, kam bo prestopil iz Cityja

Bolj vročega ta hip ni. Norvežan Erling Haaland zabija zadetke kot za šalo, po prestopu iz Nemčije v Anglijo je postal strah in trepet v premier ligi.

Haaland ima 22 let, kar pomeni, da je pred njim še večji del kariere. Pred to sezono je iz dortmundske Borussie prestopil v Manchester City, a okoli njega zbrana ekipa že pogleduje naprej. Oče Alf Inge je kar javno komentiral, kakšna bo videti kariera njegovega sina. Že leta 2024 bi Erling utegnil zamenjati klub. Španski mediji ugibajo, da bi utegnil okrepiti madridski Real, ki naj bi bil pripravljen zanj plačati 180 milijonov evrov.

"Erling se želi preizkusiti v vseh močnih ligah. V vsaki lahko ostane tri ali štiri sezone, več pa ne. Dve leti in pol je bil v Nemčiji in približno toliko časa bo verjetno tudi v Angliji. Potem bo odšel v Španijo, Italijo in Francijo," je ves nasmejan razlagal Alf Inge, ki je na svoji igralski poti branil barve tudi angleških Nottinghama Foresta, Leedsa in Manchestra Cityja.



Haaland starejši je močno vpleten v kariero svojega sina. V preteklem letu je bil vključen v pogovore z vsemi zainteresiranimi klubi za Erlinga. Nemara je bil tudi jeziček na tehtnici, da se je norveški dragulj na koncu odločil prav za njegov nekdanji klub.

Erling je v tej sezoni na skupaj desetih tekmah za City dosegel neverjetnih 14 zadetkov (od tega 11 na sedmih tekmah premier lige). Vsi rekordi so v nevernosti.

Članki iz rubrike