Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 26.09.2022 15:18:30

Kaos na igrišču: Štirje rdeči kartoni v 20 minutah! Škandalozno obnašanje francoskih reprezentantov! (video)

Posnetek zaslona (Twitter)
Po zadnji izključitvi je na zelenici zavladal kaos.

Prijateljsko srečanje francoske in poljske nogometne reprezentance do 18 let samo po sebi ne bi pritegnilo večje pozornosti, a je francoske (in tuje) športne medije danes kljub temu preplavilo podrobno poročilo o dogajanju na tej tekmi. Obračun, ki je bil odigran v francoskem Limogesu, je bil predčasno prekinjen. Razlog? Štirje rdeči kartoni v domači zasedbi!

Ekipa, ki jo vodi nekdanji svetovni prvak Bernard Diomede, je pred zadnjo tekmo manjšega turnirja zasedala vrh skupine, točkovno je bila poravnana ravno z zadnjim nasprotnikom. Ekipi sta bili po prvem polčasu izenačeni (2:2), dogajanje pa se je na glavo obrnilo v 55. minuti, ko je bil izključen mladi nogometaš PSG-ja Ilyes Housni. Pet minut kasneje je sledila druga izključitev (Jeanuel Belocian), Poljakom pa je v 70. minuti uspelo izkoristiti številčno premoč in prevzeti vodstvo.



Za Francoze so se stvari od takrat obrnile še na slabše; v naslednjih petih minutah sta bila izključena še Yoni Gomis in Darnell Eric Bile. Francozi so imeli v polju le še šest nogometašev, tekma pa je bila po kaosu, ki je sledil zadnji izključitvi, prekinjena. Poljska se je veselila zmage.

"Za nekatere ne bo več vrnitve v reprezentancu. Prestopili so mejo in določene stvari morajo pri sebi razčistiti. Nekateri so poskušali umiriti situacijo. Vsekakor je potrebna mirna analiza, kot selektor pa bom nato kaznoval tiste, ki so si zaslužili sankcije," je po koncu bizarne tekme povedal Diomede.

Članki iz rubrike