Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 25.09.2022 14:43:37

Noro! Vdrl v studio po tekmi in v živo naredil tole! Poteza, o kateri govori vsa Slovenija! (video)

Neverjeten prizor v času Sportklubovega studia po tekmi.

Slovenija je premagala Norveško 2:1 z Benjaminom Šeškom kot velikim junakom. No, dogajanje v Sportklubovem studiu po tekmi pa je najbolj zaznamovalo nekaj povsem drugega. Medtem ko je tekla debata o tekmi, je s svojega komentatorskega mesta na drugi strani tribune do studia prišel sloviti komentator Goran Obrez in imel pri tem prav poseben cilj. Tako pomemben, da ni hotel počakati, da bi se kamere ugasnile - vse skupaj je storil kar v živo. 

Eden od gostov v studiu je bil Zlatko Dedić, strelec zadetka, ki je leta 2009 Slovenijo odpeljal na zadnje veliko tekmovanje - na svetovno prvenstvo v Južno Afriko. A ni zadel v polno le tedaj, Dedić je v studiu pred tekmo napovedal zmago Slovenije nad Norveško z izidom 2:1. Da ne govorimo o tem, da je napovedal glavno vlogo napadalnega dvojca Andraž Šporar - Benjamin Šeško, pri čemer sta oba seveda dosegla po en zadetek, slednji pa je prvemu tudi prispeval asistenco. 

Goran Obrez je zato celi Sloveniji želel kar v neposrednem prenosu pokazati, kaj si o vsem skupaj misli. "Igralec za velike tekme," so bile besede, s katerimi se je na prvotno začudenje vseh usmeril proti Dediću in mu energično segel v roko. Delno tudi spet za tisto, kar nam je prinesel pred 13 leti, hkrati pa tudi za njegovo tokratno napoved in za prispevek pozitivnega ozračja in duha, kakršnega smo pogosto pogrešali v aktualni reprezentanci. Ta večer pa nikakor ne!  

Vse skupaj si lahko ogledate spodaj v posnetku. Če vam ga ne prikaže, pa na tej povezavi. 

Značke: obrez, studio, dedić

Članki iz rubrike