franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 20.09.2022 12:42:20

Messi, Son, Valverde ... in Jaka Bijol! Slovenec v elitni druščini! Ne boste verjeli, kam so ga uvrstili!

alesfevzer.com
Italijani navdušeni nad predstavo Jake Bijola.

Slovenska nogometna reprezentanca se je po uvodnem zboru na Brdu pri Kranju že preselila v ljubljanske Stožice, kjer jih v soboto v okviru Uefine lige narodov čaka obračun z Norveško. Četa Matjaža Keka je po slabem vstopu v junijsko reprezentančno akcijo vsaj delno popravila vtis z remijema v Oslu in na domači tekmi s Srbijo, kljub temu pa z dvema osvojenima točkama zaseda zadnje mesto v skupini. Ugodna rezultata na preostalih dveh tekmah (po Norveški slovenske nogometaše čaka še gostovanje v Stockholmu) sta torej nujna, če se želi Slovenija izogniti izpadu v ligo C. Klubske popotnice za nekatere vpoklicane nogometaše obetajo veliko.


Med tistimi reprezentanti, ki so na Brdo pri Kranju prispeli z najširšim nasmehom, sta bila tudi Sandi Lovrić in Jaka Bijol. Slovenska vezista sta z novim klubom odlično vstopila v novo sezono, Udinese trenutno zaseda tretje mesto v italijanski serie A, belo-črni pa so konec prejšnjega tedna na kolena spravili tudi milanski Inter. Ob zmagi s 3:1 je drugi zadetek za ekipo iz Vidma prispeval Bijol, ki je z glavo matiral Samirja Handanovića, tudi sicer pa je odigral partijo, ki v nogometnih krogih ni ostala spregledana.

Italijani so ga soglasno uvrstili v najboljšo enajsterico kroga, slovita Gazzeta dello Sport pa je šla še korak dlje. Koroškega nogometaša so uvrstili v idealno enajsterico minulega tedna - vseh najmočnejših evropskih lig! Bijol se je tako znašel ob boku imen, kot so Eric Dier, Federico Valverde in Heung-min Son, glavni zvezdnik sanjske ekipe pa je Lionel Messi.

Članki iz rubrike