stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 20.09.2022 11:02:06

Trener Maribora in strateg Radomelj sta se 'skregala': Obtožbe in zanikanje! Kdo ima prav?

Grega Wernig
Trener Maribora Damir Krznar in trener Radomelj Nermin Bašić po medsebojni tekmi nista bila na isti valovni dolžini.

Ko so Mariborčani zavohali kri, se niso ustavili. Ugriznili so prvič, drugič, tretjič, četrtič. In petič. Želeli so še šestič, bili blizu tudi sedmič, osmič. Kot stekli psi so napadali nemočne Radomljane, ki jim ni preostalo drugega, kot da se z dvema igralcema manj na igrišču zvijejo v klobčič in čakajo na udarce. Ti so padali z vseh strani, kar je po koncu tekme zmotilo tudi trenerja Radomelj Nermina Bašića. 

"Treba je reči, da je bilo po drugem prejetem rdečem kartonu tekme res dokončno konec. Na srečo imamo še dve tekmi z Mariborom, spet se bomo videli. Ta rezultat je za nas še dodaten motiv," je po tekmi dejal Bašić. In pojasnil, zakaj bodo Radomljani v prihodnjih dvobojih z aktualnimi slovenskimi državnimi prvaki dodatno motivirani. "Ker so Mariborčani v igri deset na osem v polju zelo veliko napadali. Bili so zelo agresivni. Ko je bilo deset na deset, tega niso počeli. Komaj čakamo naslednje tekme proti njim. Moji igralci imajo marsikaj za pokazati, in to bodo pokazali v ligi. Smo na pravi poti. To je težka pot, toda verjamem v našo zgodbo, v svoje igralce. Zdaj se gremo osvežit."



Bašića je mariborska igra, v kateri so želeli zabiti še šesti, sedmi, osmi gol, zmotila. "Očitno imajo Mariborčani nekaj proti nam. Začeli so zelo agresivno. To je šport, zadeni proti tekmecu kolikokrat le lahko. Jaz jim za to čestitam," je dejal v malce ironičnem tonu.

Na vse skupaj se je odzval tudi trener Maribora Damir Krznar: "Mi težimo k temu, da od prve do zadnje minute igramo enako. Ne glede na to, ali izgubljamo z 0:3 ali vodimo s 3:0. Želimo si stabilnost izvedbe, želimo se držati svojega načrta igre. To zahtevamo. Ne glede na to, ali igramo proti petnajstim igralcem na igrišču ali proti dvema. Zato ne vidim smisla v tej izjavi. Vedno želimo igrati na enak način, to je seveda ideal. Včasih ti gre lažje, včasih težje. Tudi ko smo igrali 11 na 11, sem zadovoljen, kako smo igrali."

Članki iz rubrike