Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 18.11.2021 19:01:30

Nogometni svet je V ŠOKU! ZVEZDNIK osumljen POSKUSA UMORA, GROZI mu ...

Profimedia
Nizozemskega reprezentanta Quincyja Promesa bodo po informacijah iz domovine preganjali zaradi poskusa umora in hudega napada. Osumljen je, da je pred dobrim letom z nožem zabodel svojega bratranca.

Pri nizozemskem Telegraafu pravijo, da se je napad zgodil julija lani v Abcoudeju, ki je približno deset kilometrov oddaljen od Amsterdama.

Poročila pravijo, da je bil Promes na družinskem dogodku vpleten v fizični prepir z bratrancem, v katerem je bil uporabljen nož ali nek drug predmet z rezilom, situacijo pa so pozneje umirili ostali sorodniki. Napadeni je novembra nato vložil tožbo. Po preiskavi se je tožilec odločil, da bodo storilca preganjali za poskusa umora in hud napad, pri čemer je žrtev utrpela hude poškodbe kolena.


Datum sojenja še ni določen, Promesu pa grozi huda kazen; dve do štiri leta zapora.

"Promes je osredotočen na prihajajoče tekme. Njegovi odvetniki, ki jim popolnoma zaupa, pa se ukvarjajo s primerom," so zapisali pri moskovskem Spartaku.

Obtožbe na Promesov račun so ga stale tudi mesta v nizozemski izbrani vrsti, za katero je zbral 50 nastopov in zabil sedem golov. "Ko je igralec vpleten v tako stvar, ima toliko več težav s tem, da ostane zbran in osredotočen na igro. V Rusiji je daleč od dogajanja, na Nizozemskem pa je to ravno nasprotno. To je velika razlika in ko je igralec v taki situaciji, ga zagotovo ne bom klical v reprezentanco," je razložil selektor Louis van Gaal.

Članki iz rubrike