mia skrbinac, miša molk Svet24.si

Miša Molk in Mia Skrbinac: intervju, ki nas je ...

Princ Charles Svet24.si

Odstavili kraljico Elizabeto II.

nočno delo2 Svet24.si

Mame majhnih otrok lahko zavrnejo nočno delo

zan jansa trstenjakova sds pl Reporter.si

Družinsko podjetje Janeza Janše: sin Žan ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

Dino Petrić Njena.si

Talenti: Finalist Dino se je pred leti že ...

doncic Ekipa24.si

Navijači BESNI! Prizori iz DALLASA šokirajo, ne ...

nu
nu
0 18.11.2021 19:01:30

Nogometni svet je V ŠOKU! ZVEZDNIK osumljen POSKUSA UMORA, GROZI mu ...

Profimedia
Nizozemskega reprezentanta Quincyja Promesa bodo po informacijah iz domovine preganjali zaradi poskusa umora in hudega napada. Osumljen je, da je pred dobrim letom z nožem zabodel svojega bratranca.

Pri nizozemskem Telegraafu pravijo, da se je napad zgodil julija lani v Abcoudeju, ki je približno deset kilometrov oddaljen od Amsterdama.

Poročila pravijo, da je bil Promes na družinskem dogodku vpleten v fizični prepir z bratrancem, v katerem je bil uporabljen nož ali nek drug predmet z rezilom, situacijo pa so pozneje umirili ostali sorodniki. Napadeni je novembra nato vložil tožbo. Po preiskavi se je tožilec odločil, da bodo storilca preganjali za poskusa umora in hud napad, pri čemer je žrtev utrpela hude poškodbe kolena.


Datum sojenja še ni določen, Promesu pa grozi huda kazen; dve do štiri leta zapora.

"Promes je osredotočen na prihajajoče tekme. Njegovi odvetniki, ki jim popolnoma zaupa, pa se ukvarjajo s primerom," so zapisali pri moskovskem Spartaku.

Obtožbe na Promesov račun so ga stale tudi mesta v nizozemski izbrani vrsti, za katero je zbral 50 nastopov in zabil sedem golov. "Ko je igralec vpleten v tako stvar, ima toliko več težav s tem, da ostane zbran in osredotočen na igro. V Rusiji je daleč od dogajanja, na Nizozemskem pa je to ravno nasprotno. To je velika razlika in ko je igralec v taki situaciji, ga zagotovo ne bom klical v reprezentanco," je razložil selektor Louis van Gaal.

Članki iz rubrike