kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 18.11.2021 08:23:49

OSRAMOČENI Miralem Pjanić se je KONČNO OGLASIL in - ŠOKIRAL VSE: Prava in edina RESNICA je ...

Prekinil je molk.

Nekdanji zvezdnik Barcelone, ki trenutno kot polnopravni član katalonskega giganta s statusom posojenega nogometaša igra za turškega velikana Bešiktaš, se je znašel v nemilosti navijačev iz Bosne in Hercegovine. Slednji so besni na svojega do nedavnega ljubljenca, razlog pa naj bi bil ponočevanje pred odločilno tekmo v boju za svetovno prvenstvo v Katarju proti Finski. 

Spomnimo, reprezentanca BiH je imela pred novembrskim ciklom vse v svojih rokah. Dve domači tekmi, proti direktnima konkurentoma Finski in Ukrajini, proti katerima bi si lahko zagotovila nastop v dodatnih kvalifikacijah za mundial (Francija je bila premočna za vse tekmece v skupini, tako da je bilo prvo mesto nedosegljivo). 

A BiH je obe tekmi izgubila. Najprej jih je v Zenici razbila Finska, nato, ko več niso imeli možnosti za dodatne kvalifikacije, jih je premagala še Ukrajina. Po prvi tekmi s Finsko je prišlo do velike afere, saj so se v javnosti pojavile fotografije in videoposnetki prvega zvezdnika in kapetana ob odsotnosti Edina Džeka Miralema Pjanića, ki naj bi ponočeval tik pred tekmo s Finci, popival in kadil. 

Pred tekmo z Ukrajino so pri BiH tako odstranili Pjanića, ob tem pa so se z uradno objavo osramotili tudi pri nogometni zvezi BiH, ki so jo potem hitro izbrisali in zapisali le, da Pjanić proti Ukrajini ne bo igral po dogovoru s selektorjem Ivajlom Petevom. 

Kakorkoli že, v celotni aferi je Miralem Pjanić ostal tiho. Vse do zdaj, ko se je oglasil na družabnih omrežjih in pojasnil svojo plat zgodbe. "Želim demantirati lažno novico, ki je bila objavljena v naših medijih in se tiče mojega neigranja na tekmi z Ukrajino. Prava in edina resnica je, da je vse odločeno v dogovoru s selektorjem Petevom. Mimogrede, ta fotografija je stara," je v treh jezikih napisal Miralem Pjanić in dodal še zapis "Fake News". 

pjanic
Celotna afera je sicer na noge dvignila celotno BiH, po tekmi z Ukrajino pa se je moral pred navijači v imenu vseh reprezentantov zagovarjati tudi prvi vratar izbrane vrste Ibrahim Šehić, ki je vročekrvnim navijačem obljubil marsikaj. Med drugim celo to, da ne bodo videli niti svojih mam, vse dokler ne vrnejo reprezentanco tja, kamor spada. 

Značke: miralem-pjanić, bih

Članki iz rubrike