mia skrbinac, miša molk Svet24.si

Miša Molk in Mia Skrbinac: intervju, ki nas je ...

zmrzal, slana, hlad, mraz, listje, gozdna pot Svet24.si

Na zadnji dan meteorološke jeseni zimske ...

nočno delo2 Svet24.si

Mame majhnih otrok lahko zavrnejo nočno delo

zan jansa trstenjakova sds pl Reporter.si

Družinsko podjetje Janeza Janše: sin Žan ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

sentya-tiya-awbell Njena.si

Ljubezen po domače: Kakšna je poslovna pot ...

doncic dallas 1 Ekipa24.si

Joj, kako boli! Neverjetno, kaj se dogaja Dallasu,...

nu
nu
8 18.11.2021 16:14:25

BOMBA! Veliki Žuti novi SLOVENSKI SELEKTOR?!

Reuters
Po koncu kvalifikacij za svetovno prvenstvo je potekla pogodba selektorju Matjažu Keku.

Mariborčan naj bi bil s predsednikom Radenkom Mijatovićem že dogovorjen za podaljšanje sodelovanja, toda za zdaj se to še ni zgodilo. Portal N1 pa poroča o tem, da je v igri za slovenskega selektorja vnovič Robert Prosinečki.

Za omenjeni medij je nekdanji odlični nogometaš, ki je ob koncu kariere oblekel tudi dres ljubljanske Olimpije, dejal: "Nihče iz Nogometne zveze Slovenije me ni poklical in mi karkoli ponudil. Kolikor vem, Slovenija ima selektorja." Kekova pogodba se je sicer zaključila s koncem kvalifikacijskega cikla, sledijo bržčas vroči pogovori. Gotovo s 60-letnim Mariborčanom, bržčas še s kom drugim, kot kaže tudi s Prosinečkim.Prosinečki se je z NZS o morebitnem sodelovanju pogovarjal že pred štirimi leti, toda takrat se stvar ni razvila do te mere, da bi prišlo do konkretnih pogovorov. Tokrat naj bi v slovenski krovni nogometni organizaciji vnovič obstajal interes, da bi Prosinečki vendarle postal prvi tujec na klopi slovenske izbrane vrste.

Dvainpetdesetletni strokovnjak je brez angažmaja od novembra lani, ko je po samo treh mesecih zapustil turški Denizlispor. Pred tem je delal kot pomočnik hrvaškega selektorja Slavena Bilića, prav tako je bil selektor Azerbajdžana in BiH, na klubski sceni pa je vodil še Crveno zvezdo in v dveh obdobjih Kayserispor.

Članki iz rubrike