Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 18.11.2021 07:05:52

Kaj??? TAKO VELIKO?!? Handanović lahko OSTANE pri Interju, a pod POSEBNIM POGOJEM, da...

Profimedia
Bo Samir Handanović ostal pri Interju? Ali bo raje odšel drugam?

Že pred letošnjim božičem bi lahko padla končna sodba o tem, ali bo Samir Handanović še naprej član Interja ali ne. Kot je slabo varovana skrivnost, se klub iz Milana že pripravlja na življenje po kultnem Slovencu. V ta namen se je uprava nerazzurrov tudi dogovorila z novim vratarjem, ki poleti na San Siro prihaja kot prost nogometaš. Novi član Interja bo postal Andre Onana iz Ajaxa, v katerem večina pri Interju vidi vratarja številka ena. Kljub temu naj bi obstaja ideja, da bi Sarma ostal v klubu še za vsaj dodatno leto, a ne več kot prvi vratar, marveč bolj kot najboljša možna menjava za Onano.


Vse lepo in prav, toda če bo otrok Slovana želel ostati pri Interju, bo moral sprejeti občutno nižjo plačo. Po trenutni pogodbi Handanović letno v žep pospravi 3,5 milijona evrov, Inter mu zdaj nudi enoletno podaljšanje, ki bi nekdanjemu reprezentantu Slovenije prineslo 1,5 milijona evrov na sezono. Upad prihodkov bi bil torej zajeten, toda po drugi strani … Koliko je 37-letnih vratarjev, ki se lahko pohvalijo s takšno plačo?

Kot rečeno, obe strani naj bi se sestali še pred božičem in se tudi iz oči v oči pogovorili o ideji, ki zori v upravi aktualnega prvaka Italije. Če dogovora ne bo, bo Handanović po koncu sezone lahko vrste Interja zapustil povsem brezplačno.

Članki iz rubrike