nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

sta
sta
4 01.09.2021 23:11:23

Ronaldo ZAPRAVIL enajstmetrovko, v zadnjih minutah pa zadel dvakrat in OBRNIL REZULTAT

Profimedia
V kvalifikacijah za SP je Cristiano Ronaldo v skupini A zapravil enajstmetrovko, potem pa z dvema zadetkoma tik pred koncem rešil Portugalsko, ki je z 2:1 premagala Irsko.

Portugalski je grozil poraz, a se je po zaslugi Cristiana Ronalda vendarle rešila ob koncu dvoboja. V prvem polčasu je imel novopečeni član Manchester Uniteda na voljo enajstmetrovko, a jo je zgrešil, nato pa so Irci prek Johna Egana povedli.

Domačini so v drugem delu pritiskali, do izenačenja pa prek Ronalda prišli v 89. minuti. Nato je zvezdnik Manchester Uniteda zadel še v šesti minuti sodnikovega podaljška in Portugalski prinesel tretji komplet točk. S skupno 111. reprezentančnim golom je Ronaldo postal še rekorder po številu zadetkov v reprezentančnem dresu. Pred tem je bil s 109 goli izenačen z Irancem Alijem Daeijem. Luksemburg je skupini A premagal Azerbajdžan z 2:1.


V skupini D je Francija doma presenetljivo zgolj remizirala z Bosno in Hercegovino z 1:1. Vseeno Francozi ostajajo trdno v vodstvu skupine z osmimi točkami. Sledi Ukrajina, ki je še četrtič na prav toliko tekmah remizirala, tokrat v Kazahstanu (2:2).

V skupini F je Danska tudi po štirih krogih stoodstotna. Tokrat je padla Škotska z 2:0. Izrael se je po gostujoči zmagi s 3:0 proti Ferskim otokom prebil na drugo mesto. Avstrijci dvoboj proti Moldaviji v gosteh še igrajo, tekma je bila za okoli pol ure prestavljena, saj je nad igriščem pred začetkom dvoboja nekdo upravljal z dronom.

V skupini G na vrhu vztraja Turčija, ki je z 2:2 remizirala s Črno goro. Turkom, ki imajo osem točk, tako s točko manj poleg Črnogorcev sledijo še Nizozemci in Norvežani, ki so se danes razšli brez zmagovalca z 1:1. Latvija pa je v tej skupini ugnala Gibraltar s 3:1.

Članki iz rubrike