zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
16 01.09.2021 19:22:09

Slovenski selektor je RAZKRIL RECEPT za Slovake: Vse je jasno, MORAMO ...

Martin Metelko
Dvoboj Slovenije in Slovaške bi lahko bil tudi eden ključnih v boju za prvi mesti v skupini H kvalifikacij za naslednji mundial.

Temu primerno je pred obračunom mogoče občutiti določeno napetost v obeh taborih, dodatno težavo pa povzroča dejstvo, da selektorja nista imela veliko časa, da bi s svojimi izbranci opravila nekaj kakovostnih treningov. Tako bo veliko odvisno od dnevne forme, morebitnega navdiha posameznikov ...

Matjaž Kek je prepričan, da ve, kako priti do zmage. "Ni kaj filozofirati, ni kaj računati, ni kaj razmišljati, kaj pomeni za koga kaj. Vse vemo. Vemo, kakšno tekmo igramo, in vemo, zakaj jo igramo. Veseli me, da smo vsi zdravi, veseli me, da o nasprotniku vemo dovolj, o vsem ostalem pa je brez pomena razpredati. Moramo biti pravi, moramo si želeti, moramo pokazati vse tisto, kar smo pokazali na naših najboljših tekmah. Vemo, kako in kaj, in odločeni smo to pokazati," pravi Kek, ki se pred obračunom ni želel pogovarjati o svojih uspehih proti Slovaški iz preteklosti. "Od spominov se ne živi, imamo manj las, kakšno kilo več, so pa seveda tudi mnogi lepi spomini na mlajša leta, a so trenutno nepomembni. Ne živim za to, da bi lepil sličice spominov. Čutim večji izziv kot kadarkoli – in to je edino, kar me zanima."

Članki iz rubrike