Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 10.06.2021 12:20:42

Oboževalci stav in fantasy igric, to je za VAS! Kdo bo prvi strelec evropskega prvenstva? Stavnice pravijo ...

Reuters
Ne samo stave na končnega zmagovalca Eura, ki se jutri v Rimu začne s tekmo Italija – Turčija, vse več zanimanja igralcev na srečo in znanje privabljajo tudi z denarnim podprte napovedi, kdo bo turnir v 11 državah končal kot najboljši strelec.

Na večini evropskih stavnic v tem pogledu z najnižjo kvoto vodi napadalec angleške izbrane vrste Harry Kane. Veliki zvezdnik Tottenhama, ki je napovedal odhod iz tega kluba, vam bo za stavo nanj prinesel najmanj denarja – kar je povezano tako z njegovim ugledom izjemnega strelca kot z dejstvom, da zelo visoko kotira tudi angleška izbrana vrsta. Ta bo svojo prvo tekmo v Londonu odigrala proti Hrvaški v nedeljo popoldne, računa pa na domač zaključek Eura, saj bi na svojem Wembleyju lahko odigrala tako morebiten polfinale kot morebiten finale.

Če vzamemo prerez najuglednejših stavnic, na lestvici favoritov za najboljšega strelca angleškemu napadalcu sledita belgijski zvezdnik Romelu Lukaku, za katerim je izjemna sezona pri Interju in ki prav tako kotira zelo visoko v smislu napovedovane uvrstitve svoje reprezentance. Enako velja za Kyliana Mbappeja, prvega zvezdnika svetovnih prvakov Francozov, ki je na tretjem mestu in čigar izbrana vrsta velja za prvega favorita prvenstva. Precej daleč zadaj so na naslednji mestih portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo, povratnik v francosko izbrano vrsto Karim Benzema in nizozemski napadalec Memphis Depay.

stave

Članki iz rubrike