nicola-tanturli, iskalna-akcija Svet24.si

FOTO: Pogrešanega 21-mesečnega malčka našli v ...

gasilci stara vrhnika Svet24.si

V tragediji na avtocesti ugasnila tri življenja; ...

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

solkan, soča, utopitev Svet24.si

Je utopitvi dečka v Soči botroval nenaden ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

Alja Kapun Odkrito.si

Te nič ne briga!

Britney Spears Njena.si

Britney Spears sodnici razkrila življenje v ...

STA
STA
0 09.06.2021 19:20:53

Preobrat v 'aferi superliga'! Uefa je Barceloni, Realu in Juventusu NAREDILA TOLE!

Profimedia
Evropska nogometna zveza (Uefa) je vsaj začasno prekinila disciplinske postopke proti Juventusu, Barceloni in Realu Madridu, ki so se v postopkih Uefe znašli po vztrajanju pri ideji superlige.

"Po odprtju disciplinskih postopkov proti Barceloni, Juventusu in Realu Madridu zaradi potencialnega kršenja Uefinih pravnih okvirjev v povezavi s tako imenovanim projektom superlige se je pritožbena komisija Uefe odločila do nadaljnjega ustaviti postopke," so pri Uefi brez dodatnih podrobnosti zapisali v sporočilu za javnost.

Trojica klubov je bila del dvanajsterice, ki je aprila ustanovila superligo, a je ta hitro doživela številne kritike in tudi svoj konec. Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Milan, Inter in Atletico Madrid so hitro odstopili od projekta, Real, Barcelona in Juventus pa so vztrajali s podporo tekmovanju, ki bi teoretično "zamenjalo" Uefino ligo prvakov.

Po uvedbi disciplinskih postopkov so nekateri poročali o tem, da bodo omenjeni trije dobili dvoletno prepoved tekmovanj v ligi prvakov, ob tem pa tudi visoko denarno kazen.

Članki iz rubrike