stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 31.05.2021 12:57:02

Bomba iz ARGENTINE! Bo Messi sploh še dobil PRILOŽNOST z reprezentanco?!

Profimedia
Prvenstvo bi se moralo začeti čez 13 dni.

Nogometne reprezentance na stari celini se intenzivno pripravljajo na evropsko prvenstvo, za ogrevanje pa bo pred velikim tekmovanjem na sporedu še zaključek EP za nogometaše do 21 let, ki ga gostita Slovenija in Madžarska. Reprezentančni nogomet bi moral biti medtem v polnem zagonu tudi v Južni Ameriki, a so se stvari slaba dva tedna pred začetkom Cope Americe močno zapletle.

Vlogo gostitelja bi si letos morali deliti Kolumbija in Argentina; prva se je že pred časom organizaciji prvenstva odpovedala zaradi vala političnih protestov, zdaj pa so organizacijo odklonili tudi Argentinci. Uradnega razloga južnoameriška nogometna zveza zaenkrat še ni podala, najbrž pa je glavni krivec koronavirus, Argentina namreč v teh dneh znova beleži rekorden porast okužb.

Copa je tako 13 dni pred uvodnim obračunom ostala brez gostiteljev, tekmovanje pa je pod velikim vprašajem.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

Članki iz rubrike