stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 30.05.2021 20:47:59

Kaj pa TO?! Na stadionu ob trenerju iz Stožic tudi – SAMIR HANDANOVIĆ! Navijači VZHIČENI! (FOTO)

Profimedia
Obračun dodatnih kvalifikacij za prvo ligo med Krko in Koprom si je ogledal tudi Samir Handanović.

Dolenjsko-primorski spopad je v Novo mesto privabil kar nekaj uglednih in znanih nogometnih imen, najbolj zveneče je bilo brez dvoma Samir Handanović. Da, dvoboj na Portovalu si je ogledal tudi izjemni čuvaj mreže, ki je z velikim Interjem naposled osvojil naslov italijanskega prvaka. Vratarski zvezdnik je izzval obilo zanimanja zlasti med nadobudnimi igralci iz mlajših selekcij Krke, a tudi starejših oboževalcev ni manjkalo, s skupnim fotografiranjem jim je bil pripravljen ustreči.

Handanović si je tekmo ogledal v družbi trenerja mladinske ekipe Olimpije Milana Andđelkovića, dogajanja na zelenici sta spremljala še športni direktor Maribora Marko Šuler in Nenad Protega, svoje nekdanje soigralce in varovance je prišel spodbujat Mario Carević, na tribuni je prav tako bil Miloš Kostić in še bi lahko naštevali.

EURO U21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanjuPCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Članki iz rubrike