stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 29.05.2021 09:53:50

Sosedje pred Eurom v VELIKIH TEŽAVAH!! To je hud UDAREC za selektorja Dalića!

Profimedia
Nocoj nas čaka vrhunec evropske klubske nogometne sezone.

V Portu na Portugalskem bo drevi na sporedu 66. veliki finale lige prvakov. Nasproti si bosta stala angleška velikana Manchester City in Chelsea.

Seveda nas v prihodnjih mesecih čaka še mnogo zanimivih tekem. Najprej bo nogometna reprezentančna elita prišla tudi v Slovenijo, v naslednjih dneh in tednih bomo spremljali boje drugega dela evropskega prvenstva do 21 let, v igri pa je še osem najboljših ekip. Že v ponedeljek bomo v Ljudskem vrtu najprej spremljali četrtfinalni obračun Španije in Hrvaške, ob 21. uri pa bo v Ljubljani, na našem največjem stadionu na sporedu še dvoboj Portugalske in Italije. Ljudski vrt bo nato gostil še en polfinalni dvoboj, medtem ko bo veliki finale gostila Ljubljana.

Mnogi nogometni ljubitelji pa se počasi ozirajo tudi k evropskemu prvenstvu članov, ki se bo začelo 11. junija in ga bo gostilo kar 11 evropskih mest.

Med udeleženci Eura bodo tudi naši južni sosedje, ki so pred tremi leti na svetovnem prvenstvu osvojili naslov podprvaka. A še preden so se Hrvati posvetili Euru, so njihov tabor že zajele težave. Na enem od zadnjih treningov na uvodnih pripravah reprezentance v Rovinju so namreč pogrešali pomemben člen svojega moštva, Dejana Lovrena, za katerega se bojijo, da ne bo mogel nastopiti na EP.

Lovren je namreč ostal v hotelu, težave pa ima s kolenskimi vezmi, zaradi česar je izpustil tudi končnico ruskega prvenstva. Po prvih ocenah naj bi bil prisiljen v počitel od treh do šestih tednov, s tem pa bi bil izgubljen za Euro.

Značke: hrvašak, euro, lovren

Članki iz rubrike