Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 28.05.2021 17:23:45

Nekaj se KUHA! Hočejo JANA OBLAKA, zanj pa so pripravljeni PONUDITI 80 milijonov evrov IN DODATI ŠE ...

Pri Manchester Unitedu se želijo 'znebiti' Davida de Gee.

Španskemu vratarju pogodba poteče čez dve leti, toda tnjegova zadnja predstava v finalu lige Europa, ki ga je United izgubil z Villarrealom, je očitno sodu izbila dno. De Gea ni ubranil niti ene od zadnjih 40 enajstmetrovk (nazadnje mu je to uspelo pred petimi leti), že prej pa se je večkrat znašel na udaru kritik. Rdeči vragi ga želijo prodati, visoko oviro pa bi znala predstavljati njegova plača, saj na Old Traffordu zasluži skoraj 400 tisoč evrov tedensko.


Za De Geo naj bi se resno zanimala Juventus in PSG. V angleškem velikanu pa so si zamislili, da bi Španca ponudili madridskemu Atleticu, iz slednjega pa bi pripeljali Jana Oblaka, tako vsaj pravijo pri otoškem tabloidu The Sun. De Gea naj bi bil del odškodnine za slovensko hobotnico, ki naj bi bila na voljo za 80 milijonov evrov. S tem želijo pri Unitedu ubiti dve muhi na en mah, Madridčane bi radi na ta način prepričali v prodajo, saj bi jim z De Geo takoj priskrbeli Oblakovo zamenjavo.

Pri Atleticu ne razmišljajo o tem, da bi prodali enega svojih največjih zvezdnikov, v nasprotno bi jih verjetno lahko prepričala zgolj finančno zelo težka ponudba, pri čemer bo verjetno 80 milijonov premalo, sploh če ne nameravajo celotne odškodnine poravnati z denarjem.

Članki iz rubrike