Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.03.2021 10:29:50
Deli članek:

DRAMA V ŽIVO! Brutalen posnetek: velikanski TV padel na GORANA OBREZA – posledice OSUPNEJO! (video)

V televizijskem studiu v Celju je prišlo do nezgode, ki pa se je srečno končala.

Slovenija v teh dneh gosti evropsko nogometno prvenstvo do 21 let, v mestih, kjer se odvijajo tekme, pa lahko pred obračuni spremljamo tudi studie v živo in z znanimi nogometnimi obrazi.

V soboto so nogometni navdušenci takšen studio v živo gledali tudi pred tekmo v Celju, kjer sta se pomerili reprezentanci Slovenije in Češke, Goran Obrez pa je bil zelo blizu hudi tragediji. Spodnji posnetek razkriva, kako velikansko srečo je imel pri nezgodi, ki se je zgodila na prostem.

Sedel je pred velikim televizorjem, ki je stal na stojalu, močan veter pa je velik zaslon prevrnil ravno na znanega televizijskega komentatorja in urednika edinega športnega dnevnika pri nas. Na srečo je padel prek njega in končal v njegovem naročju, ostali gosti pa so dogajanje spremljali z odprtimi usti. Obrez jo je dobro odnesel, po nekaj minutah pa nadaljeval z vodenjem studia. Še več, odzval se je povsem mirno, kot da se mu je to zgodilo že večkrat. In če bi bilo odvisno od njega, bi z vodenjem nadaljeval kar takoj  a so prekinitev v programu naredili organizatorji. 

Kar poglejte spodaj v tem neverjetnem, povsem frontalnem posnetku.