Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
5 27.03.2021 17:37:49

MATJAŽ KEK po spopadu v Sočiju: Ne vidim razloga, da bi se to zgodilo. Če bi se, potem NISMO PRAVI!

Martin Metelko
Selektor ima po prvem porazu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo mešane občutke.

"Bistvo vsega je, da smo izgubili," je bil po koncu tekma v izjavi za Šport TV zelo jasen Matjaž Kek. "Po dvobojih z dvema najkakovostnejšima reprezentancama v skupini imamo tri točke. Tekma je pokazala, da če smo samo za trenutek neodločni, če smo premalo zbrani, se to na tej ravni takoj kaznuje. Drži, da je bilo kar nekaj dobrih stvari, toda prav tako je dejstvo, da moramo nekatere nekatere odigrati boljše. In se predvsem konkretnejše postaviti na 'visoko žogo'. Ko smo v drugem polčasu posamezne zadeve korigirali, je bilo boljše, morda bi lahko iz posameznih priložnosti tudi izenačili. Tekma je bila takšna, kot sem pričakoval, polna ritma in dvobojev," je nadaljeval selektor.

Bilo je opazno, da so si fantje nadvse želeli uspeha, se trudili … "Glede pristopa nimam nikakršnih pripomb, ampak to je zdaj za nami, pogled usmerjamo proti torkovi preizkušnji na Cipru. Zdaj prihajajo obračuni, v katerih moramo nabirati točke. Gremo dalje. Popolnoma jasno je bilo, da ne moremo skozi kvalifikacije brez poraza," je dejal Matjaž Kek.

Slovenska izbrana vrsta je po daljšem času spet pokusila grenkobo poraza in nekateri menijo, da bi to lahko psihološko vplivalo na ekipo, kar pred gostovanjem na Cipru ne bi bilo dobro. "Seveda nikoli ni lepo, ko izgubiš, vendar ne vidim, zakaj bi nas to lahko zamajalo? Če bi nas, potem nismo pravi, to je popolnoma jasno. Zdaj moramo govoriti o tistih stvareh, ki so bile slabe in razmišljati o tem, da smo skozi igro vendarle prikazali določeno kakovost. S takšnimi tekmami bomo gotovo še boljši," se je odzval Matjaž Kek.

Članki iz rubrike