Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemski izključena iz finala Evrovizije 2024

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
3 23.03.2021 13:51:25

Ima MARIBOR boljšo ekipo od OLIMPIJE?! Simon ROŽMAN z odgovorm, ki ga morajo slišati VSI NAVIJAČI (in nogometaši)!

Grega Wernig
Simon Rožman je bil gost studia pred začetkom evropskega prvenstva nogometašev do 21 let.

Še nekaj ur nas loči do začetka evropskega prvenstva za mlade nogometaše, ki ga bosta skupaj gostili Slovenija in Madžarska. Maribor bo središče celotnega dogajanja, v Ljudskem vrtu se bosta ob 18. uri srečali Slovenija in Španija. Dan pred tekmo je Glavni trg v Mariboru gostil prav poseben studio, v katerem se je znanemu komentatorju Goranu Obrezu in novinarju Ekipe SN Andreju Miljkoviću pridružil novopečeni trener Maribora Simon Rožman. 

Ta je med drugim spregovoril tudi o novem izzivu. O tem, kaj zanj pomeni biti trener Maribora in kakšno odgovornost nosi ta služba:  "V vsem skupaj vidim velik izziv. V preteklem letu je naslov prvaka vzelo Celje, navijači Maribora in celotni klub pa so lačni lovorik. Vemo, da samo naslov šteje, tudi jaz sem pred nogometaši nastopil tako. Po treh mojih avanturah, ko sem bil vsakič blizu vrha, a ne dovolj, sem ekstremno vesel priložnosti. Ne štejem si v breme, temveč v čast, da lahko dokažemo, kaj zmoremo. Obdobje je za novega trenerja morda neprimerno, saj ni veliko časa za spoznavanje in priprave, ker prihajamo v zadnjo četrtino prvenstvo, a zame je to velik izziv, želim vse hitro povezati in rešiti vse težave izven terena."

Ima Maribor boljšo ekipo od Olimpije? "Ne bi razmišljal o Mariboru, če ne bi verjel v te fante. Igrišče bo dalo odgovore, a verjamem v cilj, ki je pred nami. Je pa pred nami trnova pot. Če nam uspe združiti kolektivno energijo, bo Maribor, kot tolikokrat poprej, nezaustavljiv."

Članki iz rubrike